Η εταιρεία με την επωνυμία «Elyssis IKE» και «Elyssis Medi IKE» και το διακριτικό τίτλο «Elyssis» (εφεξής «διοργανώτρια εταιρεία») με έδρα τη Αντωνίου 10, Χαλκίδα, 34100 διοργανώνει προωθητική ενέργεια («διαγωνισμό») με τίτλο: «Μεγαλός διαγωνισμός από το Elyssis» με 5 έπαθλα.

Οι διαγωνιζόμενοι θα λαμβάνουν γνώση του διαγωνισμού από το site, newsletter, Facebook, Twitter, Instagram και θα μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό μέσω του Facebook Messenger (https://m.me/elyssisbeauty/) που συνδέεται με το Facebook Page της διοργανώτριας εταιρείας (https://www.facebook.com/elyssisbeauty/), όπως εξηγείται παρακάτω.

Ο διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί στον διαδικτυακό τόπο του Facebook Messenger (https://m.me/elyssisbeauty/) και από το διαγωνισμό αυτό θα μπορούν να κερδίσουν όλοι 5 έπαθλα κάνοντας κοινοποίηση μέσω Facebook Messenger.

Διάρκεια Διαγωνισμού: Η διεξαγωγή του Facebook Messenger διαγωνισμού αρχίζει την Δευτέρα 26/08/2019 και λήγει την Κυριακή 08/09/2019 στις 21.00. Μετά την προαναφερθείσα καταληκτική ημερομηνία, ο Facebook Messenger διαγωνισμός παύει να διενεργείται και να είναι σε ισχύ.

Τρόπος Συμμετοχής: Οι συμμετέχοντες αφού έχουν ενημερωθεί μέσω του γραφικού στοιχείου (widget) στο site του Elyssis (elyssis.gr), μέσω αναρτήσεων (posts) στο Elyssis Facebook Page (https://www.facebook.com/elyssisbeauty/), στο Elyssis Instagram Account (https://www.instagram.com/elyssis_beauty/), στο Elyssis Twitter Account (https://twitter.com/elyssis), μέσω Newsletter, μέσω διαφημίσεων στα Elyssis Facebook Page και Elyssis Instagram Account, είτε αφήνοντας σχόλιο σε κάποια δημοσίευση (post) στο Elyssis Facebook Page.

Οι συμμετέχοντες δύναται να αυξήσουν τον αριθμό των συμμετοχών τους στην κλήρωση κατά μία (1) συμμετοχή κάθε φορά που κάποιο άλλο φυσικό πρόσωπο (που δεν αποτελεί ήδη συμμετέχων στην κλήρωση) πάρει μέρος στην κλήρωση μέσω του μοναδικού συνδέσμου (unique link) του πρώτου.

Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης ο εκάστοτε συμμετέχων θα έχει τη δυνατότητα να αυξάνει συνεχώς τον αριθμό των συμμετοχών στις καθημερινές κληρώσεις, προωθώντας το μοναδικό σύνδεσμο (unique link) που θα του έχει δοθεί μέσω των μηνυμάτων που θα έχει λάβει στο (https://m.me/elyssisbeauty/) σε άλλους Facebook Messenger χρήστες που ανταποκρίνονται σε διαφορετικά φυσικά πρόσωπα.

Δώρα: 

1. Στο πρώτο δώρο κερδίζετε Δώρο Λιπομέτρηση κοινοποιώντας 2 φίλους σας.
2. Στο δεύτερο δώρο κερδίζετε το Βραχιόλι ή Κολιέ #wearitproudly κοινοποιώντας 5 φίλους σας.
3. Στο τρίτο δώρο κερδίζετε Καθαρισμό Προσώπου με διαμάντι κοινοποιώντας 35 φίλους σας.
4. Στο τέταρτο δώρο κερδίζετε μια συνεδρία Διοδικού Laser Αποτρίχωσης (για τις γυναίκες περιλαμβάνει μπικίνι και μασχάλες και για τους άνδρες πλάτη) κοινοποιώντας 100 φίλους σας.
5. Στο πέμπτο δώρο κερδίζετε 6 ΔΩΡΕΑΝ συνεδρίες της Επιλογής σας (εξαιρούνται οι συνεδρίες πλαστικής χειρουργικής) κοινοποιώντας 1000 φίλους σας.

Παραλαβή δώρου: Οι νικητές θα ενημερώνονται για τη νίκη τους είτε μέσω μηνύματος στο Facebook Messenger, είτε μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που μας έχουν παραχωρήσει μέσω του Facebook Messenger. Η εξαργύρωση των δώρων πρέπει να γίνει πριν τις 29 Δεκεμβρίου 2019.

© 2022 Elyssis – All rights reserved. Developed by Trusted Digital

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ