Η τεχνολογία hifu έχει χρησιμοποιηθεί για διάφορες ιατρικές εφαρμογές, όπως για την θεραπεία σε κακοήθεις και καλοήθεις όγκους.Για πρώτη φορά εφαρμόστηκε το 1950 από νευροχειρούργους για να θεραπεύσουν την ασθένεια του Parkison.

Στις εφαρμογές Ιατρικής Αισθητικής, η τεχνολογία Hifu δημιουργεί τοπικές και εστιασμένες θερμικές βλάβες του δερματικού ιστού, προάγοντας έτσι την διαδικασία φλεγμονής που οδηγεί σε αναδιαμόρφωση του ιστού.

Μέχρι σήμερα το χειρουργικό lifting ήταν ο μόνος τρόπος για να αποκτήσουμε σφριγηλό και νεανικό δέρμα.Η νέα τεχνολογία hifu (high intenssity focused ultrasound) άλλαξε τα πάντα. Είναι η επιλογή του lifting χωρίς χειρουργείο που μπορεί να γίνει στο πρόσωπο και στο σώμα σε γυναίκες και άντρες.Λειτουργεί με υπέρηχο υψηλής έντασης.Η μικροεστιασμένη ενέργεια των υπερήχων διαπερνά την επιδερμίδα και κατευθύνεται με απόλυτη ακρίβεια στις κατώτερες στοιβάδες του δέρματος χωρίς να επηρεάζει υποκείμενους ιστούς.Η ενέργεια φτάνει στο χόριο όπου εκεί βρίσκεται και το κολλαγόνο και δημιουργεί τοπική θερμική βλάβη.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η θερμοκρασία του υποδόριου ιστού να αυξάνται και να προκαλείται σύσπαση των ινών κολλαγόνου.Έτσι ξεκινάει η διαδικασία της από τον ίδιο τον οργανισμό.Το αποτέλεσμα αυτού είναι η αναδόμηση του δέρματος, η βελτίωση του διπλοσάγονου, η λείανση ρυτίδων και η σύσφιξη του δέρματος.

Στο σώμα δίνει λύση στις λεγόμενες “δύσκολες” περιοχές όπως είναι τα χέρια, το γόνατο, η κοιλιά και τα ψωμάκια. Σε αυτήν την περίπτωση χρησιμοποιούνται κεφαλές υπερήχου μακρο-εστίασης, οι οποίες μεταφέρουν θερμότητα στους υποδόριους ιστούς. Ανάλογα την κεφαλή και τις ανάγκες του σώματος, βελτιώνει ορατά την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος , αποβάλλοντας τα επίμονα λιπώδη κύτταρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2022 Elyssis – All rights reserved. Developed by Trusted Digital

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ