Η μέθοδος βαθύ καθαρισμού με διαμάντι, είναι μια προηγμένη θεραπεία που μπορεί να απομακρύνει το σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα και να χαρίσει λεία και λαμπερή όψη στην επιδερμίδα. Έτσι το δέρμα φαίνεται νεανικό, χωρίς λεπτές γραμμές και ρυτίδες έκφρασης.

Μπορεί να γίνει εφαρμογή στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα. Συγκεκριμένα, μπορεί να εφαρμοστεί στην πλάτη, τα μπράτσα και όπου αλλού υπάρχει πρόβλημα. Το διαμάντι βέβαια μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές θεραπείες και αποτελεί τον πυρήνα σε όλες τις θεραπείες αντιγήρανσης. Πρόκειται για κεφαλές από γνήσια διαμάντια, κομμένα με laser. Η δερμοαπόξεση με διαμάντι έχει την ικανότητα να αφαιρεί αναίμακτα την επιφανειακή στιβάδα του δέρματος ενώ βοηθά στη λείανση του δέρματος. Παράλληλα με τη χρήση vacuum αναρρόφησης που υπάρχει στις κεφαλές διαμαντιού, ενεργοποιείται ο σχηματισμός κολλαγόνου και ελαστίνης. Το διαμάντι λοιπόν βοηθάει το δέρμα να παράγει μόνο του κολλαγόνο και ελαστίνη, δηλαδή να αναπλάθεται μόνο του (αυτογενής ανάπλαση). Για το λόγο αυτό, έχουμε ένα πιο ενυδατωμένο ελαστικό δέρμα. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για ένα αναζωογονημένο, απαλό, καθαρό από σμήγμα και νεκρά κύτταρα δέρμα.

Είναι μία ανώδυνη και ασφαλής διαδικασία, ενώ η εφαρμογή δεν προκαλεί ερεθισμό ή τραύματα και δεν υπάρχουν παρενέργειες όπως ερυθρότητα, σημάδια κ.α. Το διαμάντι καθαρίζει το δέρμα από νεκρά κύτταρα και κάνει καθαρισμό του δέρματος, ιδιαίτερα στα λιπαρά και ασφυξιακά δέρματα. Είναι κατάλληλο για όσους αναζητούν εναλλακτική λύση και θέλουν τέλεια και άμεσα αποτελέσματα σε προβλήματα του δέρματος εν αντιθέσει με άλλες επεμβατικές μεθόδους. Η δερμοαπόξεση με διαμάντι είναι μία διαδικασία ειδική και ξεχωριστή για τον κάθε ασθενή.

Ιδιαίτερες προφυλάξεις μετά τη θεραπεία του βαθύ καθαρισμού με διαμάντι δε χρειάζονται, παρά μόνο αποφυγή του μακιγιάζ την ίδια ημέρα και αντηλιακή προστασία, συν τις υπόλοιπες προφυλάξεις που απαιτούνται για το βαθύ καθαρισμό γενικά

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2022 Elyssis – All rights reserved. Developed by Trusted Digital

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ