Πρόκειται για μία επαγγελματική συσκευή μεσοθεραπείας με μικροβελόνες, η οποία αποτελεί μία εναλλακτική λύση σε όποιον θέλει να αποφύγει την ενέσιμη μεσοθεραπεία. Είναι ουσιαστικά ένας κύλινδρος καλυμμένος με λεπτές μικροβελόνες από τιτάνιο, μήκους 0,5 mm έως 2,5 mm. Προτιμάται το τιτάνιο καθώς σε αντίθεση με το ατσάλι δεν σκουριάζει και είναι πιο φιλικό στο δέρμα. Ο κάθε κύλινδρος είναι ατομικός και αποστειρωμένος.

Πώς λειτουργεί
Το Roller προκαλεί μικρονυγμούς στο δέρμα, γεγονός που οδηγεί σε αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Ταυτόχρονα, τα μικροσκοπικά κανάλια που δημιουργούνται βοηθούν τα ενεργά συστατικά να διεισδύσουν σε μεγαλύτερο βάθος στο δέρμα. Χαρακτηριστικά πρέπει να αναφέρουμε ότι με την απλή εφαρμογή δραστικών ουσιών στο δέρμα μεταφέρεται το 0,3% έως 3% της ουσίας, ενώ με την χρήση του Roller οι δραστικές ουσίες απορροφούνται κατά 3000%. Το Roller μπορεί να χαλαρώσει τις συνδέσεις μεταξύ των κυττάρων γεγονός που οδηγεί σε αυξημένη ροή του αίματος στο δέρμα στην διέγερση των ινοβλαστών καθώς και  στην σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης. Μετά το πέρας κάθε συνεδρίας μειώνονται σταδιακά οι ραγάδες ,οι ουλές ,η κυτταρίτιδα, η χαλάρωση , η αφυδάτωση, οι κατακρατήσεις, και το τοπικό λίπος.


Ενδείξεις Roller –θεραπεία

Αντενδείξεις του roller

Δραστικά συστατικά που χρησιμοποιούμε με το Roller

Συχνότητα επισκέψεων

Οι θεραπείες πρέπει να γίνονται κάθε 10-15 ημέρες ανάλογα με την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας.

Κλινική εικόνα μετά την συνεδρία


Μετά τη συνεδρία παρατηρείται ερύθημα, το οποίο υποχωρεί μετά από λίγη ώρα. Ανάλογα την ανθεκτικότητα του δέρματος, μπορεί να παρατηρηθούν και κάποιες ήπιες εκχυμώσεις οι οποίες υποχωρούν τις επόμενες μέρες. Δεν υπάρχει περιορισμός στον φωτότυπο δέρματος, ενώ τα οφέλη της μεσοθεραπείας με Roller μπορούν να απολαύσουν και τα πιο ευαίσθητα δέρματα. Στην περίπτωση αυτή επιλέγεται Roller με μικρότερες μικροβελόνες ώστε να μην υπάρξει έντονος ερεθισμός ή βλάβη στο δέρμα.

Αριθμός επισκέψεων


Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, η βελτίωση της υφής και της γενικότερης εικόνας του δέρματος είναι εμφανής. Για να έχουμε όμως ουσιαστικά αποτελέσματα στο εκάστοτε πρόβλημα (πχ τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα) κρίνεται απαραίτητη η εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου πρωτοκόλλου συνεδριών.  Οι 6 συνεδρίες θεωρείται ότι είναι η ελάχιστη αγωγή για να δει κάποιος σημαντικά αποτελέσματα. Φυσικά για να διατηρηθούν τα αποτελέσματα της θεραπείας, απαιτείται σωστή διατροφή και ήπια άσκηση. Τέλος, μπορεί να πραγματοποιείται μία συνεδρία τον μήνα για συντήρηση των αποτελεσμάτων.

Συνδυασμός με άλλες μεθόδους

Η μη ενέσιμη Μεσοθεραπεία μπορεί να συνδυαστεί με πλήθος μηχανημάτων:

© 2022 Elyssis – All rights reserved. Developed by Trusted Digital

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ