Mία ακόμη εναλλακτική και σύγχρονη μέθοδος για βαθύ καθαρισμό, είναι αυτή με τη βοήθεια μηχανήματος Υδρο-δερμοαπόξεσης. Η μέθοδος αυτή προσφέρει στο δέρμα καθαρισμό και απολέπιση με τη βοήθεια μιας μικροσκοπικής κεφαλής. Η κεφαλή αυτή, σαρώνει όλη την επιδερμίδα και με τη χρήση της αρνητικής πίεσης του νερού απομακρύνει σε πρώτη φάση τα υπολείμματα του μακιγιάζ και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Αυτό που αισθάνεται ο πελάτης είναι μία απαλή αίσθηση τριβής. Σε δεύτερη φάση, εφαρμόζεται στην επιδερμίδα ένα μείγμα γλυκουλικού και σαλκιλικού οξέος. Το μείγμα αυτό έχει την ικανότητα να λευκαίνει και να εξομαλύνει την εξωτερική υφή της επιδερμίδας, χωρίς παρενέργειες και προτιμάται ιδιαίτερα σε περιπτώσεις με φραγμένους πόρους ή σε ασφυξιακά δέρματα. Σε αυτό το στάδιο μπορεί να γίνει και διάνοιξη αν κρίνεται απαραίτητο.

Η ειδική κεφαλή με ελικοειδές σχήμα, συνδυάζει τη μέθοδο του στροβιλισμού, την εκτόξευση ειδικού υγρού αλλά και την παράλληλη αναρρόφηση. Έτσι επιτυγχάνεται η βαθιά απολέπιση και απαλλάσσεται το δέρμα από τους φραγμένους πόρους, το σμήγμα και τα μαύρα στίγματα. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι κεφαλών που προσαρμόζονται στην κεφαλή και χρησιμοποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος. Στην τελευταία φάση της θεραπείας, η επιδερμίδα είναι έτοιμη να δεχθεί ένα κοκτέιλ αντιοξειδωτικών, βιταμινών και ενυδατικών συστατικών, τα οποία είναι με τη μορφή μικρομοριακών ενώσεων για να διεισδύσουν βαθιά στο δέρμα.

Πρόκειται για μία σύντομη και αποτελεσματική μέθοδο καθαρισμού προσώπου χωρίς ατμό, χωρίς υπέρηχο, χωρίς διαμάντι. Μετά το τέλος της θεραπείας του βαθύ καθαρισμού, το άτομο μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του και στις καθημερινές του συνήθειες και με το δέρμα του να είναι λαμπερό, φωτεινό και χωρίς κοκκινίλες και ερεθισμούς. Να σημειωθεί πως δεν υπάρχουν παρενέργειες εφόσον το ιατρικό ιστορικό του πελάτη επιτρέπει την εφαρμογή της συγκεκριμένης μεθόδου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2022 Elyssis – All rights reserved. Developed by Trusted Digital

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ