Συχνές Ερωτήσεις

Ο καθαρισμός προσώπου απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες καθώς ο σκοπός του είναι η απομάκρυνση του σμήγματος και των ρύπων από το δέρμα. Μπορεί να γίνει και κατά τη διάρκεια της εφηβείας, από τη στιγμή που η έκκριση σμήγματος είναι αυξημένη.

Στο elyssis υπάρχουν εξειδικευμένες θεραπείες για την αντιμετώπιση της ακμής που πραγματοποιούνται με ή χωρίς τη βοήθεια μηχανημάτων. Ανάλογα το ιατρικό ιστορικό και το είδος της ακμής, επιλέγεται η κατάλληλη θεραπεία για το κάθε άτομο.

Η υδρο-δερμοαπόξεση με hydrafacial είναι μια Multi step θεραπεία προσώπου με σκοπό τον καθαρισμό, την απολέπιση, την αντιοξειδωτικής προστασίας ενυδάτωση  του δέρματος. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, ακόμα και σε νεαρά άτομα εφόσον κρίνει η αισθητικός ότι είναι απαραίτητη για το συγκεκριμένο δέρμα.

Στο elyssis εκτός από τον κλασικό βαθύ καθαρισμό με τη χρήση ατμού, υπάρχουν εξελιγμένα πρωτόκολλα καθαρισμού προσώπου. Συγκεκριμένα:

  • Βαθύς καθαρισμός χωρίς τη χρήση ατμού (η διάνοιξη των πόρων γίνεται με ειδικό μη ερεθιστικό προϊόν).
  • Βαθύς καθαρισμός με κεφαλή διαμαντιού.
  • Β.καθαρισμός με hydrafacial.
 

Το elyssis πρωτοπορώντας στον χώρο της ιατρικής κοσμετολογίας, σας δίνει την δυνατότητα να πληρώνετε την συνεδρία σας με την επίσκεψη καθώς οι εκάστοτε ανάγκες σας αλλάζουν κατά την διάρκεια των θεραπειών σας.

Το exilis είναι μονοπολικό RF (ραδιοσυχνότητα) μαζί με υπέρηχο. Επιτυγχάνουμε την απόπτωση των λιποκυττάρων με την επίσπευση του κυτταρικού κύκλου ζωής τους (άρα λειτουργεί ως διαλύτης του λιπώδους ιστού) και τη σύσφιξη της επιδερμίδας (αυξάνει τη θερμοκρασία των ιστών ενεργοποιώντας έτσι τους ινοβλάστες και κατ’επέκταση την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης). Με τον τρόπο αυτό, σε κάθε συνεδρία έχουμε ταυτόχρονη σύσφιξη και λιποδιάλυση. Η θεραπεία συνεχίζει να δουλεύει στο σώμα μας έως και 2 μήνες μετά την εκτέλεση της.

Στο elyssis διαθέτουμε δύο κατηγορίες laser αποτρίχωσης: το Candela Alexandrite με μήκος κύματος 755nm και το Diode spirit 918 με μήκος κύματος 810nm.

Η σωστή επιλογή συστήματος laser θα πρέπει να γίνει κυρίως βάσει του φωτότυπου του κάθε δέρματος. Ο Aλεξανδρίτης μένει πιο επιφανειακά σε σχέση με το διοδικό, οπότε προτιμάται σε λευκά δέρματα και σε πιο λεπτές και ανοιχτόχρωμες τρίχες ενώ το διοδικό είναι ιδανικό για βαθειές τρίχες (π.χ ανδρικές) και είναι το πλέον ασφαλές για τις σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και τον τύπο της τρίχας, επιλέγεται το κατάλληλο laser για την κάθε περίπτωση. Κάποιες φορές προτείνεται ο συνδυασμός των δύο laser για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Στο Elyssis παρέχονται υπηρεσίες χαλαρωτικής μάλαξης με τη χρήση αιθέριων ελαίων αλλά και θεραπευτικής μάλαξης σε περιπτώσεις μυϊκών πόνων και πιασιμάτων.

Το elyssis παρέχει θεραπείες ιατρικής αισθητικής , όπως ενέσιμες θεραπείες-filler,fractional laser για σημάδια ακμής – ρυτίδες, καθώς επίσης και υπηρεσίες επεμβατικής χειρουργικής.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένο όριο ηλικίας. Είναι προτιμότερο όμως να έχει έρθει η έμμηνος ρήση ώστε να έχει ολοκληρωθεί η εμφάνιση των τριχών. Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι σε μικρότερες ηλικίες ( π.χ στην εφηβεία) η τριχοφυΐα είναι πιο επίμονη οπότε θα χρειαστούν περισσότερες συνεδρίες.

Τα αποτελέσματα του laser φαίνονται ήδη από τη 1η συνεδρία καθώς υπάρχει αισθητή μείωση και λέπτυνση των τριχών. Τα μεσοδιαστήματα είναι συνήθως 35-45 ημέρες ώστε οι τρίχες να βρίσκονται στην αναγεννή φάση ανάπτυξης και η συνεδρία να είναι αποτελεσματική . Ανάμεσα στις συνεδρίες, γίνεται επαναληπτικός έλεγχος της περιοχής(στο 20ημερο) και, εάν υπάρχει ανάγκη, πραγματοποιείται μια συμπληρωματική συνεδρία για όσες τρίχες δεν έπεσαν.

Το Alliance γίνεται σε όλο το σώμα. Η θεραπεία όμως είναι απόλυτα εξατομικευμένη, καθώς το σύστημα συνδέεται μέσω wifi με ένα tablet όπου η αισθητικός συγκεντρώνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και μετρήσεις που περιγράφουν τις ανάγκες του εκάστοτε σώματος. Με τον τρόπο αυτό, επιλέγεται το κατάλληλο πρωτόκολλο θεραπείας για τον καθένα.

Με την κρυοσάουνα έχουμε κινητοποίηση των μηχανισμών αυτό-ίασης
(επουλωτική δράση, γενικό Restart του οργανισμού). Έχουμε πολλαπλά οφέλη:
ï Αποκατάσταση φλεγμονών (και σε αθλητές μετά από προπόνηση)
ï >> τραυματισμών
ï Μετά από έντονο σωματικό στρεσάρισμα.
ï Ορθοπεδικά προβλήματα
ï Ορμονολογικά προβλήματα
ï Σε αυτοάνοσα νοσήματα (βοηθάει στην εξισορρόπηση του οργανισμού)
ï Κυτταρίτιδα (καύση 800 θερμίδων)
Προτείνουμε 20-25 θεραπείες με μεσοδιάστημα 2 ημερών για τις πρώτες 2
εβδομάδες, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιούμε την θεραπεία 2 φορές την εβδομάδα.

Είναι μηχανήματα σώματος που βοηθούν στο αδυνάτισμα, στην λιποδιάλυση , στην κυτταρίτιδα και στην σύσφιξη. Ο κρουστικός υπέρηχος λειτουργεί εστιασμένα σε τοπικό και κυτταρίτιδα, η πρεσσοθεραπεία είναι για αποσυμφόρηση και αποβολή τοξινών και το lymphopass είναι για λιπόλυση, σύσφιξη και λεμφικό μασάζ ταυτόχρονα ή κατ’επιλογήν.

Τι λένε για εμάς

Σε ενα πολυ αριστοκρατικό περιβάλλον, χαίρεσαι να φροντίζει το σώμα σου, ενώ το πνεύμα νιώθει ευεξία!!! Τα λόγια νους υγιής εν σώματι υγιή μέσα σε αυτόν τον χώρο ενσαρκώνουν το νόημα τους!!!

Χριστίνα Κιαμου

Ο χωρος πανεμορφος.σε περιποιουνται οπως σου αξιζει.το προσωπικο αριστα ενημερωμενο και εξυπηρετικο.τιμες παρα πολυ καλες για τα δεδομενα των εποχων..συνεχιστε ετσι..

katerina st

© 2022 Elyssis – All rights reserved. Developed by Trusted Digital

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ