Nanofiber

H θεραπεία Nanofiber είναι θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης και ανάπλασης του δέρματος.

Η μάσκα Nanofiber είναι αποτέλεσμα βιοτεχνολογικής έρευνας και υπερτερεί έναντι άλλων μασκών προσώπου λόγω της ιδιαίτερης σύνθεσης της. Αποτελείται από βιοκυτταρίνη, γεγονός που επιτρέπει στη μάσκα να προσαρμόζεται σε κάθε πρόσωπο σαν ένα δεύτερο δέρμα. Με τον τρόπο αυτό, αυξάνονται σημαντικά τα οφέλη της θεραπείας.

Βιοκυτταρίνη

Η βιοκυτταρίνη έχει αρκετές φυσικές ιδιότητες που την καθιστούν υλικό υψηλής ποιότητας στον τομέα της αισθητικής και της κοσμετολογίας. Συγκεκριμένα:

 • Είναι εξαιρετικά υδρόφιλη. Τα υφάσματα βιοκυτταρίνης έχουν την ιδιότητα να συγκρατούν ρευστά υλικά μέχρι και 100 φορές πάνω από το ξηρό τους βάρος. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι μάσκες βιοκυτταρίνης έχουν την ιδιότητα να απορροφούν μεγάλη ποσότητα ορών και δραστικών συστατικών.
 • Οι ίνες της έχουν διάμετρο 2-100 nano, γεγονός που τις καθιστά 100φορές λεπτότερες από μία τρίχα. Ταυτόχρονα, οι μικροΐνες αυτές είναι στενά συνδεδεμένες μεταξύ τους είναι υφαντές και αρκετά ισχυρές και ελαστικές. Με τον τρόπο αυτό, οι μάσκες Nanofiber προσαρμόζονται άψογα σε όλα τα σχήματα προσώπου, αποτρέποντας έτσι την διείσδυση αέρα και αυξάνοντας τη δράση των ενεργών συστατικών που περιέχουν.
 • Η βιοκυτταρίνη είναι φυτικής προέλευσης, αποστειρωμένη και απαλλαγμένη από τοξίνες.

Ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος κάθε ατόμου, επιλέγεται και η κατάλληλη μάσκα Νanofiber:

 • Μάσκα Nanofiber αντιγήρανσης: Περιέχει ενεργά συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ, αλόη βέρα, αλλαντοΐνη και συνένζυμο Q10. Αυτή η μάσκα έχει ενυδατικές και αντιγηραντικές ιδιότητες και προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες. Βοηθάει στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων, σφίγγει και λειαίνει το δέρμα.
 • Μάσκα Νanofiber ενυδάτωσης: Περιέχει σύμπλεγμα φυκιών και υαλουρονικού οξέος και διάφορα φυτικά εκχυλίσματα. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, ανάπλαση και αναζωογόνηση του δέρματος.
 • Μάσκα Νanofiber λεύκανσης/εξισορρόπησης: Περιέχει υαλουρονικό οξύ, σύμπλεγμα κολλαγόνου και λευκαντικά στοιχεία. Έχει ρόλο ρυθμιστικό, δηλαδή, ρυθμίζει την ενυδάτωση, εξαιτίας του υαλουρονικού οξέως αλλά και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος λόγω του κολλαγόνου που περιέχει. Τέλος, προσδίδει φωτεινότητα και λάμψη στο δέρμα λόγω των ενεργών συστατικών με λευκαντική δράση που περιέχει.

Από τα παραπάνω διαπιστώνουμε ότι βασικό ενεργό συστατικό και στις τρείς μάσκες είναι το Υαλουρονικό οξύ. Αυτό διότι:

 • Δεσμεύει έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό, άρα ενισχύει περισσότερο την ενυδάτωση.
 • Αναδομεί το πάχος της επιδερμίδας που φθίνει με την πάροδο του χρόνου, άρα αποτρέπει τη χαλάρωση του δέρματος.
 • Εξουδετερώνει την δράση της Υαλουροδινάσης. ενός φυσικού συστατικού το οποίο απειλεί την υγρασία της επιδερμίδας.
 • ”Γεμίζει” τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και κάνει απαλή την υφή της επιδερμίδας.
 • Είναι ο βασικός παράγοντας για την τόνωση και την προστασία του δέρματος.

Η θεραπεία με τη μάσκα Νanofiber περιλαμβάνει απολέπιση της επιδερμίδας είτε με τη βοήθεια οξέων χαμηλής περιεκτικότητας είτε με τη χρήση Υπερήχου. Τα οξέα και ο Υπέρηχος απομακρύνουν αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και τη λιπαρότητα και προετοιμάζουν το δέρμα για την εφαρμογή της μάσκας.

Στην συνέχεια, εφαρμόζεται η κατάλληλη μάσκα ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος. Οι ευεργετικές ιδιότητες της μάσκας ενισχύονται με τη χρήση της σονοφόρεσης. Η σονοφόρεση έχει αποδειχθεί πως αυξάνει την διαπερατότητα του δέρματος κατά 800 φορές περισσότερο από μία απλή μάλαξη με τα χέρια. Με τον τρόπο αυτό έχουμε αποτελεσματική διείσδυση των ενεργών συστατικών της μάσκας και στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Έτσι, το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι εμφανές ακόμα και μέρες μετά την συνεδρία.

Η Νanofiber αποτελεί ιδανική θεραπεία για δέρματα ταλαιπωρημένα, θαμπά, κουρασμένα και αφυδατωμένα. Μπορεί να πραγματοποιηθεί πριν από ένα σημαντικό γεγονός ως θεραπεία λάμψης, αλλά και ως μέθοδος αποκατάστασης μετά από επιθετικές θεραπείες όπως είναι η Δερμοαπόξεση με διαμάντι, Χημικά peeling, Μicroneedling κ.α.

Θέλω να παίρνω τις καλύτερες τιμές από το Elyssis!

επίσης κερδίζετε αυτόματα μια δωρεάν λιπομέτρηση

ΘΕΛΩ