Η ηλεκτροθεραπεία αποτελεί έναν ραγδαία εξελισσόμενο τομέα της αισθητικής, με πολλές δυνατότητες στις παρεχόμενες αισθητικές εφαρμογές. Η ηλεκτροθεραπεία είναι γνωστή και ως παθητική γυμναστική και αποτελεί ιδανική λύση για τα άτομα που αδυνατούν (ή δεν επιθυμούν) να εντάξουν τη γυμναστική στην καθημερινότητα τους. Η παθητική γυμναστική του σώματος επιτυγχάνεται με την επίδραση του φαραδικού ρεύματος, μέσω ειδικών pads, στις μυϊκές ομάδες που επιθυμούμε. Τα ρεύματα φαραδικού τύπου, λοιπόν, χρησιμοποιούνται για να προκαλέσουν  συσπάσεις  στους  μυς. Το ρεύμα εφαρμόζεται κυρίως με τη μορφή παλμικών ώσεων, έτσι ώστε η σύσπαση να αυξάνεται και να ελαττώνεται βαθμιαία σε δύναμη. Η σύσπαση  που προκαλείται έχει πολύ μεγάλη ομοιότητα με την ενεργητική σύσπαση των μυών.

Το Lymphopass είναι ένα μηχάνημα παθητικής γυμναστικής, το οποίο αντιμετωπίζει και το πιο εξειδικευμένο πρόβλημα που αφορά το αδυνάτισμα τοπικό ή ολικό, την σύσφιξη επιδερμική ή μυϊκή, την ανόρθωση, την κυτταρίτιδα, την κατακράτηση υγρών καθώς και συνδυασμό των παραπάνω.

Το Lymphopass διαθέτει 6 εξειδικευμένα προγράμματα τα οποία είναι:

Οι ομάδες προγραμμάτων αδυνατίσματος, σύσφιξης και μικτού, περιλαμβάνουν προθέρμανση των μυών στην αρχή και αποθεραπεία (Relax) στο τέλος. Επίσης εξασφαλίζουν ορθή και ανάστροφη εκγύμναση των μυών για ουσιαστικότερο και μονιμότερο αποτέλεσμα. Οι διαφορετικές επιλογές προγραμμάτων δίνουν την δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να αντιμετωπίσει με επιτυχία οποιοδήποτε πρόβλημα τον απασχολεί. Φυσικά, το κάθε σώμα έχει διαφορετικές ανάγκες. Για τον λόγο αυτό το Lymphopass διαθέτει 14.280 διαφορετικές επιλογές για να αντιμετωπίσει δυναμικά τα προβλήματα του κάθε σώματος. Το Lymphopass έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στο αδυνάτισμα, στην σύσφιξη, στην ανόρθωση στήθους και γλουτών, σε διογκωμένες φλέβες και γενικότερα στην στάση του σώματος.

Ο χρόνος εφαρμογής του Lymphopass είναι 30 λεπτά (ανεξαρτήτου προγράμματος) και ένα ηχητικό σήμα συνοδεύει το τέλος της συνεδρίας. Η εκκίνηση γίνεται με χαμηλές εντάσεις, οι οποίες σταδιακά αυξάνονται. Η συνεδρία είναι ανώδυνη και οι εντάσεις ρυθμίζονται πάντα ανάλογα με τις αντοχές του πελάτη. Όλα τα προγράμματα του Lymphopass λειτουργούν με Frequency Surround System. Η χρήση μικροϋπολογιστή δίνει τη δυνατότητα σάρωσης της προεπιλεγμένης συχνότητας κίνησης του μυ με αυξομείωση κατά 5 Hz. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνουμε αύξηση της κατανάλωσης ενέργειας έως και  30%. Σαν συνέχεια της αυξημένης κατανάλωσης ενέργειας έχουμε 30% καλύτερο και ταχύτερο αποτέλεσμα σε κάθε συνεδρία και στο συνολικό πρόγραμμα. Με το Lymphopass μπορούν να γυμναστούν ταυτόχρονα πολλές μυϊκές ομάδες αλλά και να δοθεί έμφαση σε σημεία που είναι δύσκολο να γυμναστούν μέσω της συμβατικής γυμναστικής.

Το Lymphopass διαθέτει 32 μικρά και μεγάλα pads από συνθετικό ελαστικό μεγάλης αντοχής και διάρκειας με clips που αγκαλιάζουν ολόκληρο το σώμα και εξυπηρετούν ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Στην οθόνη υγρού κρυστάλλου παρακολουθούμε το είδος και την φάση του προγράμματος που επιλέξαμε, τον τρόπο και τον χρόνο της θεραπείας.

Τα λεμφικά προγράμματα του Lymphopass (λεμφικό και super λεμφικό) περιλαμβάνουν τέσσερις φάσης κίνησης. Στην αρχή θέτονται σε κίνηση και δόνηση οι σκελετικοί μύες στις γάμπες, στη συνέχεια στους μηρούς, κατόπιν στους γλουτούς και τέλος στους θωρακικούς μυς. Με τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνεται η αποτελεσματική κίνηση της λέμφου παροχετεύοντας με μεγάλη ταχύτητα το λεμφικό υγρό στους συλλεκτικούς πόρους. Εκεί, όπως είναι γνωστό, γίνεται ο διαχωρισμός των βλαπτικών (οι οποίες είναι υπαίτιες για τη κυτταρίτιδα) και των ωφέλιμων ουσιών. Οι πρώτες αποβάλλονται και οι δεύτερες επανέρχονται στην κυκλοφορία. Τα λεμφικά προγράμματα προτιμώνται σε περιπτώσεις κατακράτησης υγρών, κυτταρίτιδας, οιδημάτων αλλά και ως προετοιμασία του σώματος για άλλες θεραπείες. Επιπρόσθετα, μπορούν να εφαρμοστούν την ίδια μέρα μετά από άλλες θεραπείες σώματος (π.χ. ραδιοσυχνότητες, κρουστικός υπέρηχος κ.α.) με σκοπό την αποβολή των τοξινών και των προϊόντων καύσεων που δημιουργήθηκαν.

Το Lymphopass έχει μία ομάδα προγραμμάτων που ονομάζεται συντήρηση. Αυτή είναι μία ομάδα προγραμμάτων που εφαρμόζεται μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των βασικών θεραπειών για να συντηρηθεί το αποτέλεσμα που αποκτήθηκε. Επίσης ενδείκνυται σε περιπτώσεις ατόμων που βρίσκονται στην κλιμακτήριο ή σε άτομα που εργάζονται όρθια και επομένως έχουν προβλήματα κατακράτησης υγρών και χαλάρωσης.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα του Lymphopass είναι ότι μπορεί να συνδυαστεί και με τη χρήση καλλυντικών προϊόντων. Για το σκοπό αυτό η συσκευή εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά κύματα δύο ειδών:

Συγκεκριμένα, τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα δημιουργούν μια παροδική διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης, η οποία επιτρέπει τη διείσδυση των ουσιών κατευθείαν μέσα στα κύτταρα της προς θεραπεία περιοχής. Με το πάτημα ενός διακόπτη αρχίζει η λειτουργία της διείσδυσης των προϊόντων (Ηλεκτρομαγνητικά ΙΙ)  και αυτομάτως μετά από 12 λεπτά, τίθενται σε λειτουργία τα Ηλεκτρομαγνητικά Ι. Ανάλογα την περίπτωση χρησιμοποιούνται τα κατάλληλα cocktails, serum ή gel για να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα της θεραπείας. Για παράδειγμα σε συνεδρίες λιποδιάλυσης ή κυτταρίτιδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί καφεΐνη ή λεκιθίνη, σε συνεδρίες σύσφιξης DMAE ή οργανικό πυρίτιο ενώ τα λεμφικά προγράμματα μπορούν να ενισχυθούν με τη χρήση προϊόντων με εκχύλισμα αγκινάρας ή guarana.

Ο αριθμός συνεδριών διαφέρει ανά περίπτωση και εξαρτάται από τις ανάγκες αλλά και τους στόχους του κάθε πελάτη. Ένας μέσος όρος για ορατά αποτελέσματα είναι 8-12 συνεδρίες. Οι συνεδρίες μπορούν να πραγματοποιηθούν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ενώ δεν απαιτείται κάποια προετοιμασία από τον πελάτη. Την ίδια μέρα καλό είναι να αποφεύγεται η έντονη ενεργητική άσκηση καθώς μπορεί να οδηγήσει σε μυϊκή καταπόνηση. Το άτομο επιστρέφει αμέσως στις καθημερινές του συνήθειες (δεν απαιτείται ειδική αποκατάσταση μετά το τέλος της συνεδρίας). Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται 2-3 φορές την εβδομάδα.

Αντενδείξεις

Το Lymphopass αντενδείκνυται σε:

© 2022 Elyssis – All rights reserved. Developed by Trusted Digital

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ