Exilis Elite προσώπου:

Πρόκειται για εξαιρετικά δραστικό μηχάνημα με θεαματικά αποτελέσματα κατά την πρόοδο των θεραπειών και με παρατεταμένη δράση μετά την ολοκλήρωσή τους.

Το Exilis έχει πιστοποίηση FDA και θεωρείται ως το πλέον δραστικό ΜΗ–Επεμβατικό μηχάνημα για την αντιμετώπιση της γήρανσης και της χαλάρωσης στην περιοχή του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ.

Η Exilis Elite χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων και υπέρηχου για να παρέχει ελεγχόμενη θέρμανση με στόχο των εν τω βάθει ιστό, αντιμετωπίζοντας τις βαθύτερες ρυτίδες και την χαλάρωση του δέρματος.

Ο στόχος της θεραπείας είναι να αυξηθεί η θερμοκρασία στην επιφάνεια του δέρματος για 40-42°C για 4 ή 5 λεπτά στην κάθε περιοχή θεραπείας, για να επιτευχθεί η αύξηση του κολλαγόνου.

Ο προτεινόμενος αριθμός θεραπειών είναι μεταξύ 6 και 8. Οι θεραπείες γίνονται ανά 7-10 ημέρες. Τα αποτελέσματα είναι συχνά ορατά και αισθητά από την πρώτη κιόλας συνεδρία και συνεχίζουν να βελτιώνονται μετά από κάθε επιπλέον συνεδρία. Το βέλτιστο οριστικό αποτέλεσμα είναι πιθανό να συμβεί δύο μήνες μετά την τελευταία συνεδρία θεραπείας.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της θεραπείας BTL Exilis elite;

•Μεγιστοποίηση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης
•Ανώδυνη και ευχάριστη εφαρμογή
•Επαναλαμβανόμενες και συνδυαστικές θεραπείες με θεαματικά αποτελέσματα •Δεν απαιτεί βελόνες και αναισθησία
•Εκπληκτικά αποτελέσματα ακόμα και μετά από 2 συνεδρίες
•Μηδενικός χρόνος αποθεραπείας
•Χωρίς παρενέργειες

Exilis Elite σώματος:

Το exilis elite είναι το τελευταίο καινοτόμο επίτευγμα στον χώρο της αισθητικής και της ιατρικής αισθητικής, με έγκριση FDA για μη επεμβατική αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του σώματος. Οι μοπολικές ραδιοσυχνότητες (rf) μαζί με τον υπέρηχο, καθιστούν την θεραπεία πιο ευέλικτη καθώς της επιτρέπουν να δρα στο επιθυμητό βάθος του ιστού και να στοχεύει είτε βαθιά στο λιπώδη ιστό για αποτέλεσμα λιποδιάλυσης, είτε πιο επιδερμικά για αποτελέσματα σύσφιξης (φυσικά μπορεί να εφαρμοστεί και συνδυαστικό πρωτόκολλο).

Η θεραπεία αυξάνει θερμοκρασία των ιστών στους 40-43οC επιφέροντας υπεραιμία και αγγειοδιαστολή. Στην κατάσταση αυτή μειώνονται οι δεσμοί αίματος- οξυγόνου και απελευθερώνεται πολύ οξυγόνο στην περιοχή, το οποίο λειτουργεί ως διαλυτής του λίπους καθώς αυξάνει τις καύσεις και τον τοπικό μεταβολισμό. Η θερμοκρασία ελέγχεται με ένα ηλεκτρονικό θερμόμετρο που διαθέτει πάνω η κεφαλή ενημερώνοντας τον χρήστη για θερμοκρασία σε πραγματικό χρόνο. Εχει υπολογιστεί ότι για κάθε έναν βαθμό αύξησης θερμοκρασίας του ιστού πάνω από τους 36, 6οc αυξάνεται κατά 14% ο τοπικός μεταβολισμός. επομένως με το exilis elite μπορεί να επιτευχθεί έως και 110%αυξηση του τοπκού μεταβολισμού. Γι’ αυτό και η θεραπεία αναφέρεται συχνά και ως θερμολιπολυση. Επιπλέον η αυξημένη αγγειοδιαστολή βελτιώνει τη λεμφική κυκλοφορία και συμβάλλει στην αποβολή των τοξινών. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων απορροφάται από τους ινοβλάστες οι οποίοι συσπώνσται και αρχίζουν να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο επιφέροντας την σύσφιξη των ιστών.

Οι απαιτούμενες συνεδρίες ποικίλουν ανάλογα το πρόβλημα και την περιοχή. Οσον άφορα την λιποδιαλυση οι συνεδρίες εξαρτώνται από την έκταση του προβλήματος. Συνήθως το πρωτόκολλο αποτελείται από τουλάχιστον 6 επισκέψεις, πάντα σε συνδυασμό με σωστή διατροφή και χρήση λεμφικών μηχανημάτων. Οσον αφορά την δερματική χαλάρωση πάλι και εκεί ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει. H κλινική εικόνα πάντα μας οδηγεί στην επιλογή των συνεδρίων.Οι εφαρμογές στην λιποδιάλυση όπως και στην σύσφιξη ,για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πρέπει να πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα.

© 2022 Elyssis – All rights reserved. Developed by Trusted Digital

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ