Το Vacustep είναι ένα μηχάνημα που συνδυάζει την αερόβια άσκηση και την υποπίεση. Πρόκειται για ένα μοναδικό γερμανικό μηχάνημα που εξελίχθηκε μετά από χρόνια μελετών, ερευνών και διαθέτει πιστοποίηση αποτελεσμάτων. Με το Vacustep επιτυγχάνεται πολύ καλή αιμάτωση σ΄ όλο το κάτω μέρος του σώματος, μέχρι τα ανώτερα στρώματα του δέρματος και ενδιάμεσα στον λιπώδη ιστό. Ενώ εσείς περπατάτε, χωρίς να κουράζεστε, το Vacustep δημιουργεί υποπίεση, ανάλογα με τις απαιτήσεις μας, μέσα στον θάλαμο. Με τον συνδυασμό αυτής της υποπίεσης και της ταυτόχρονης κίνησης μέσα στον θάλαμο, το σώμα διαλύει το λίπος από εκεί που συνήθως δυσκολεύεται με τη διατροφή ή την απλή γυμναστική. Ταυτόχρονα με τις καύσεις του λίπους, καταπολεμάται η κυτταρίτιδα στα επίμαχα σημεία και ενεργοποιείται το λεμφικό σύστημα.

Είναι ευρέως γνωστό πως το κάτω μέρος του σώματος και κυρίως οι προβληματικές περιοχές (γλουτοί, μηροί, κοιλιά) δεν αιματώνονται καλά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, ακόμη και μετά από αερόβια άσκηση, το αίμα που βοηθά στην λιποδιάσπαση και στις καύσεις, να απουσιάζει ακόμη περισσότερο από τις συγκεκριμένες περιοχές, αφού συγκεντρώνεται στους μυϊκούς ιστούς που το έχουν ανάγκη. Έτσι, δεν μπορεί να επιτελεστεί το «αναγκαίο» έργο της λιποδιάλυσης εκεί που υπάρχει ανάγκη.
Έτσι λοιπόν, ένα από τα συνηθέστερα προβλήματα όσων επιθυμούν την απώλεια βάρους, είναι ότι ενώ ακολουθούν σωστή διατροφή και άσκηση, δεν υπάρχει εμφανής απώλεια πόντων στις επιθυμητές περιοχές, όπως οι γοφοί, οι γλουτοί, οι μηροί. Η συσσώρευση του λίπους στις περιοχές αυτές (τοπικό πάχος) είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Αυτό συμβαίνει διότι μόλις δημιουργηθούν αυτά τα λιπαρά στρώματα στα παραπάνω σημεία, αρχίζει ένας φαύλος κύκλος. Τα λιπώδη κύτταρα πιέζονται πάνω στα αιμοφόρα αγγεία και παρεμποδίζουν τη σωστή διαδικασία καθαρισμού του λεμφικού συστήματος. Η ανεπαρκής κυκλοφορία του αίματος εμποδίζει τη μείωση του λίπους και την απόρριψη υγρών από το συνδετικό ιστό. Για τους λόγους αυτούς, η κατακράτηση υγρών, το τοπικό λίπος και η κυτταρίτιδα δεν μειώνονται σε ικανοποιητικό βαθμό.

Το Vacustep στοχεύει ειδικά στη μείωση της περιφέρειας και στη βελτίωση της δομής του δέρματος στις προβληματικές ζώνες των γυναικών.

Ο συνδυασμός υποπίεσης και εύκολης κίνησης στο ελλειπτικό μηχάνημα μέσα σε ένα καλά διαμορφωμένο περίβλημα, οδηγεί στη βελτίωση της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας. Η σωστή ροή αίματος μέσα στις προβληματικές ζώνες είναι η βάση για την επιτυχή μείωση του λίπους. Τα θρεπτικά συστατικά απορροφώνται καλύτερα από τα κύτταρα και ο μεταβολισμός βελτιώνεται σημαντικά. Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι ορατή και μετρήσιμη μια τεράστια απώλεια πόντων στην περιφέρεια και μια αξιοσημείωτη μείωση ακόμα και της πολύ σκληρής κυτταρίτιδας σε εκείνες τις προβληματικές περιοχές που είναι ανθεκτικές σε οποιοδήποτε είδος άσκησης. Το Vacustep μειώνει την περιφέρεια και διαμορφώνει τους γοφούς, το στομάχι, τους γλουτούς και τα πόδια.
Την μέθοδο Vacustep μπορούν να την χρησιμοποιήσουν όλοι όσοι είναι σε θέση να περπατούν και έχει μόνο θετικές επιδράσεις στον οργανισμό. Συγκεκριμένα:

Υπάρχουν και άλλες πολλές ακόμη θετικές επιδράσεις του Vacustep στον ανθρώπινο οργανισμό, αλλά αφορούν περισσότερο τον ιατρικό χώρο.
Ένα εντατικό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα Vacustep αποτελείται από 20 συνεδρίες .Κάθε συνεδρία διαρκεί 30-35 λεπτά τα οποία είναι αρκετά για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε αφού σε αυτό τον χρόνο ανεβάζουμε την θερμοκρασία στην επιφάνεια του δέρματος κατά 2-3 βαθμούς κελσίου και έχουμε τις επιθυμητές καύσεις λίπους.
Το άτομο που ακολουθεί αυτή την άσκηση τοποθετεί μια λαστιχένια φούστα γύρω από τη μέση / κοιλιά και στη συνέχεια η φούστα αυτή στερεώνεται στο χείλος του περιβλήματος Vacustep. Ως εκ τούτου το άτομο ασκείται σε ένα περιβάλλον υποπίεσης που δημιουργείται από μια αντλία τοποθετημένη μέσα στο περίβλημα. Σαφώς τα χέρια μας, ο κορμός και φυσικά το κεφάλι μας βρίσκονται στο «φυσιολογικό» περιβάλλον. Επομένως, δεν αναπνέουμε αέρα διαφορετικής πυκνότητας και περιεκτικότητας, όπως θα έπρεπε να συμβαίνει εάν βρισκόμασταν σε διαφορετικές συνθήκες. Η υποπίεση επανατοποθετεί την ροή του αίματος από το άνω μέρος του σώματος στο κάτω μέρος και εξασφαλίζει μια αδιάκοπη ροή στα εξωτερικά στρώματα των ιστών του δέρματος.
Η κίνηση στο ελλειπτικό step διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και εξασφαλίζει ότι το αίμα ρέει πίσω στο άνω μέρος του σώματος.
Τα μπλοκαρισμένα λιπαρά κύτταρα στις προβληματικές ζώνες ανοίγουν, το λίπος που αποθηκεύεται στο εσωτερικό θα αποφορτιστεί, θα μετατραπεί σε ενέργεια και θα καεί. Η προπόνηση διατηρεί τον ρυθμό των παλμών πάντα σε ένα βέλτιστο επίπεδο καύσης λίπους.
Σε σύγκριση με άλλα προγράμματα καύσης λίπους, τα αποτελέσματα με το VacuStep θα επιτευχθούν με πολύ λιγότερη προσπάθεια και σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα. Αυτό το είδος άσκησης βοηθά στην αναγέννηση του συνδετικού ιστού του δέρματος επιτρέποντας στο δέρμα να φαίνεται νεότερο και πιο ομαλό.

Τέλος, είναι δύο τα βασικά που πρέπει να ξέρουμε :
α) πριν από το Vacustep επιλέγουμε ένα ελαφρύ γεύμα με υδατάνθρακες, και
β) δεν κάνουμε άλλη γυμναστική την ίδια μέρα.

© 2022 Elyssis – All rights reserved. Developed by Trusted Digital

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ