Λίγα λόγια για εμάς

#beautystartsfromwithin

Το Elyssis

Η περιποίηση του εαυτού μας δείχνει ότι τον σεβόμαστε. Στο Elyssis πιστεύουμε ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και έτσι οι θεραπείες που προσφέρουμε όχι μόνο ενισχύουν την εικόνα σας, αλλά αναζωπυρώνουν και την αυτοεκτίμησή σας. Γιατί η προσεγμένη εξωτερική εμφάνιση, αναπτερώνει πρώτα εσάς τους ίδιους!
Για εμάς, ο κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός και αντιμετωπίζεται με βάση τις δικές του ανάγκες και θέλω. Καθημερινό μας μέλημα αποτελεί η ικανοποίηση των αναγκών και των προσδοκιών σας. Με γνώμονα αυτό, το κέντρο έχει στελεχωθεί από επαγγελματίες αισθητικούς, οι οποίοι είναι άρτια εκπαιδευμένοι σε μια ευρεία ποικιλία σύγχρονων μεθόδων για την ενίσχυση της φυσικής ομορφιάς. Επαγγελματίες που μπορούν να σας παρέχουν με ασφάλεια εξειδικευμένες συμβουλές για τη φροντίδα του προσώπου και του σώματος.
Εκτός όμως από την εξειδίκευση στον τομέα της αισθητικής, υπάρχει κάτι πολύ σημαντικότερο… η αγάπη για αυτό που κάνουμε. Αυτή είναι η κινητήριος δύναμη, η οποία μας ωθεί να γινόμαστε όλο και καλύτεροι.
Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στο Elyssis είναι πάντα επώνυμα, γνωστών εμπορικών οίκων, καθώς η ποιότητα δεν είναι κάτι που θέτουμε υπό συμβιβασμό. Το όραμα του Elyssis είναι ξεκάθαρο: η δημιουργία μιας «όασης» χαλάρωσης και αναζωογόνησης για τους κατοίκους της Χαλκίδας.
Βεβαιωνόμαστε ότι όταν φεύγετε από εμάς είστε πλήρως ικανοποιημένοι, ώστε να μας εμπιστευθείτε και να συνεχίζετε να μας επισκέπτεστε. Θέλουμε η συνεργασία μας να είναι προσωπική, για αυτό και καταγράφουμε τη λεπτομερή κατάσταση του δέρματος σας προτού σας συστήσουμε μια θεραπεία ομορφιάς.
Εμείς πιστεύουμε ότι η ομορφιά δεν είναι μια «ακριβή» υπόθεση. Για αυτό το λόγο διατηρούμε έναν πολύ ανταγωνιστικό τιμοκατάλογο υπηρεσιών, με τη σχέση ποιότητας-τιμής να είναι άριστη

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ;

• Παρέχουμε μια ολοκληρωμένη σειρά από εξαιρετικές θεραπείες ομορφιάς, 5 ημέρες την εβδομάδα. Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού οποιαδήποτε στιγμή.
• Πιστεύουμε ότι ο πελάτης αξίζει μόνο το καλύτερο και γι ‘αυτό έχουμε στη διάθεσή μας μια εξαιρετική ομάδα που εργάζεται ακούραστα για δική σας άνεση.
• Το πιο σημαντικό, αγαπάμε αυτό που κάνουμε.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

© 2022 Elyssis – All rights reserved. Developed by Trusted Digital

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ