Η χαλαρωτική μάλαξη είναι ιδανική για την απομάκρυνση του συσσωρευμένου στρές και της κόπωσης. Αποτελεί μια γλυκειά απόδραση από την καθημερινότητα, προσφέροντας την αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης και ευεξίας.Ο συνδυασμός χαλαρωτικών και εν τω βάθει μαλάξεων στο συνδετικό ιστό, εφαρμόζεται σε ολόκληρο το σώμα με αποτέλεσμα την βελτίωση της λεμφικής και αιματικής κυκλοφορίας.Τα οφέλη του μασάζ είναι άμεσα: βοηθάει στους πονοκεφάλους, στις μυϊκές εντάσεις, την τόνωση του μεταβολισμού και την βελτίωση ύπνου.

Η εφαρμογή της θεραπείας βασίζεται σε θερμαινόμενο κερί εμπλουτισμένο με πολύτιμα αιθέρια έλαια. Καθώς το κερί θερμαίνεται, μετατρέπεται σε ζεστό λάδι, απελευθερώνοντας μεθυστικά αρώματα. Στόχος της θεραπείας είναι η βαθιά ενυδάτωση, ενώ τα αιθέρια έλαια προσφέρουν βαθιά χαλάρωση και πολύτιμες ευεργετικές ιδιότητες στον οργανισμό.

Τα κεριά είναι όλα χειροποίητα και παράγονται από τα πιο πολύτιμα και φυσικά συστατικά για την υγεία του δέρματος. Η βάση του κεριού αποτελείται από κερί μέλισσας, έλαιο σταφυλιού και συνδυάζεται με αρώματα κόκκινων φρούτων, ή βανίλιας ή σανδαλόξυλου, για ένα υπέροχο ταξίδι αισθήσεων

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2022 Elyssis – All rights reserved. Developed by Trusted Digital

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ